Tammisaaren Martat ry 

  • Tammisaaren Martat on vuonna 2011 perustettu aktiivisesti ja vireästi toimiva Marttayhdistys. Yhdistyksemme  ydintehtäviä ovat kotitalousneuvonta ja järjestötoiminta.

  • Jäsenillemme ja usein myös kaikille raaseporilaisille tarkoitetun avoimen ja ilmaisen neuvonnan tavoitteena on perheiden hyvinvoinnin edistäminen ja arjen hallinta.

  • Haluamme auttaa ihmisiä elämään itselleen hyvää arkea tarjoamalla syrjäytymistä 
    estävän sosiaalisen turvaverkon ja kaikille avoimen yhdistyksen, johon kuulua. Toiminnassamme korostamme yhteisöllisyyttä ja yhdessä tekemistä.

  • Marttana saat oppimisen ja onnistumisen iloa sekä uusia ystäviä. Tutustu toimintaamme ja tule mukaan marttailemaan! 

Yhdistyksemme hallitus ja toimintatavat

Hallituksessamme on hyvä ilmapiiri, ja yhdistyksemme jäsenten on mukava toimia yhdessä hallituksen kanssa yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Hyödynnämme yhdistyksen hallituksen ja jäsenistön moninaista osaamista  marttailtojen, tapahtumien ja eri toimintojen toteuttajina. Näin kukaan ei koe tekevänsä kaikkea yksin ja usein myös toiminnasta tulee monipuolisempaa. 
Tammisaaren Martat ry:n hallitus

Yhdistyksemme kokoukset voidaan järjestää yhdessä fyysisesti tavaten, etä- tai hybridikokouksena tai vaikka sähköpostitse.

Lue lisää yhdistyksen hallituksen tehtävistä Marttaliiton verkkosivuilla 

KässäMartat

Kun käsillä tekeminen on lähellä sydäntäsi, tule mukaan KässäMarttoihin. Opettelemme yhdessä uusia tekniikoita ja verestämme vanhoja. Osallistumme Marttojen valtakunnallisiin Kässäkampanjoihin.

RuokaMartat

Iloiset ruokamarttamme toivottavat sinut tervetulleeksi mukaan ruokakursseille ja leipomaan, sillä yhdessä leipominen on sitä parasta marttailua.

 Marttojen reseptit löydät täältä.

Luonto- ja YmpäristöMartat

Luonto- ja ympäristömarttamme vievät sinut luonto- ja sieniretkille lähiseudun upeisiin maisemiin. He myös järjestävt kaikille kaupunkilaisille avointa ja ilmaista kierrätysneuvontaa ja -tietoiskuja.

PuutarhaMartat

PuutarhaMartat on pihasta, puutarhasta ja viljelystä kiinnostuneiden marttojen oma ryhmä. Hyödynnämme harrastuksessamme Marttakoulun hienoja puutarhasivuja. 

Puutarhamarttojen tavoitteena on, että pääsemme vaihtamaan perennoja, tutustumaan toistemme ja muiden ihaniin puutarhoihin ja messuille.

Koko vuosi taas kivaa tekemistä ja mukavaa marttailua!

Seuraa ilmoitteluamme EU-lehden Tapahtumia-palstalla ja tule tutustumaan meihin marttoihin! Kun sinulla on kysyttävää, lähetä sähköpostia mediamartta Eevalle (yhdistyksen sihteeri):  martat.tammisaari@gmail.com

Seuraa meitä Facebookissa!