Tärkeintä on yhdessä tekeminen!

Kun käsillä tekeminen on lähellä sydäntäsi, tule mukaan KässäMarttoihin. Opettelemme yhdessä uusia tekniikoita ja verestämme vanhoja. 

Kässämarttailu on niin paljon muutakin kuin puikkojen kilinää ja ompelukoneen surinaa. Mekin olemme esim. valaneet betonista palloja ja lehtiä puutarhaan, vääntäneet rautalangasta amppeleita ja enkeleitä, tehneet tuoksuvasta tervanarusta saunatonttuja koristelleet mosaiikilla kukkaruukkuja, maalanneet kiviä ja käpyjä sekä tehneet kransseja Pyhäinpäiväksi ja jouluksi. Niin ja virkkasimme ja kokosimme eräänä vuonna Martta-arpajaisten pääpalkinnoksi torkkupeiton isoäidinneliöistä.

Olemme opettaneet tammisaarelaisia nuoria ja vähän vanhempia mm. tekemään isoäidinneliöitä, patalappuja, sukkia, pipoja saumurilla ja neuloen  sekä osallistuneet Marttojen valtakunnallisiin kampanjoihin mm. neulomalla Suomen 100-vuotisjuhlasukkia uusille vastasyntyneille sekä sinivalkoraidallisia villasukkia Olympiajoukkueellemme. Osallistuimme myös SPR:n Apupupukampanjaan, jossa neuloimme pupuja Ukrainasta Suomeen paenneille lapsille.

Seuraavaksi keskitymme valmistamaan myytävää tämän vuoden Joulumarkkinoille. 

Seuraa Toimintakalenteria, jäsenkirjettä ja EU-lehden Tapahtumia ja tule mukaan! Tärkeintä tässä kässämarttailussakin on yhdessä tekeminen. Se virkistää sielun ja mielen.

Tammisaaren KässäMartat mukana spr:n Apupupu-kampanjassa!

Rakkaudella neulottu Apupupu lohduttaa ikäviä asioita kokenutta lasta. Pupu antaa tukea sen käpälään tarttuvalle ja tuo iloa päivään.

Kampanjan tavoitteena on antaa jokaiselle Suomeeen tulevalle ukrainalaiselle lapselle oma Apupupu lohdutukseksi. 

Tammisaaren KässäMartat ottivat osaa pupukampanjaan. Mukana olivat Paula, Anneli, Eva-Liisa ja Eija. Apupuput starttaavat nyt kohti Turkua. Kiitos kampanjaan osallistuneille!