RuokaMartat

Ruokamartat ovat osa mukavaa marttayhteisöämme. Jaamme ajankohtaista ja hyödyllistä ruokatietoa esim. ruokahävikistä ja pidämme ruokakursseja sekä tartutamme ympärillemme innostusta terveelliseen ruokavalioon.  Kasvisten lisäämisestä ruokavalioon hyötyy jokainen, sillä kasvispainotteinen ruokavalio on hyvä valinta omalle ja ympäristön hyvinvoinnille. 

Kasvisruokailijaksi ei tarvitse kokonaan siirtyä, riittää, että joka aterialla on mukana kasviksia, hedelmiä tai marjoja. Tavoitteena voisi olla esimerkiksi kaksi kasvisruokapäivää viikossa.

Herkulliset ruokakurssimme ovat aina kaikille avoimia. Tervetuloa mukaan kokkailemaan ja herkuttelemaan!

Juu juu juureksia ja kaalia kans!

Juu juu juureksia ja kaalia kans! -ruokakurssillamme vkolla 43 eli 26.10. valmistamme ja syömme yhdessä herkullisen kasvisaterian tällä kertaa virolaisella twistillä, sillä saimme Anne Lempiseltä herkullisia virolaisia juures- ja kaalireseptejä. 

Katamme kauniisti ja syömme yhdessä.  Kurssilla saat monipuolisia ruokaohjeita kasvispainotteiseen ruokavalioon ja ruokien valmistukseen. 

Ilmoittaudu Tiinalle martat.tammisaari@gmail.com , ja tule mukaan Juu juu juureksia ja kaalia kans! -ruokakurssille hakemaan innostusta ja ideoita!