Muutos lautasella 2025-26

Aloitimme pitkän kypsymisajan vaativasta spagettikurpitsasta ja kun se oli saatu uuniin, olivat vuorossa myskikurpitsa,vegaaninen pesto ja paahdetut punajuuret. Kuvassa RastaChef opastaa yhdistyksen puheenjohtajaa Ann-Mari Berliniä
Marttojen herkullinen Muutos lautasella -teemavuoden kampanja sai jatkoa
Tammisaaren RuokaMarttojen Muutos lautasella -teemavuosi jatkui, kun teimme taas yhdessä Lasse Örtsöterin eli RastaChefin johdolla satokauden kasviksista herkullisia kasvisruokia, jotka nautimme lopuksi yhdessä.
Edellinen Muutos lautasella teemavuoden -kasvisruokailta menestys ja tämäkin kurssi täyttyi nopeasti kasvisruokien ystävistä. Kasvisillassa meitä oli yhteensä 14 innokasta kokkailijaa.

Illan aluksi kävimme yhdessä läpi kaikki raaka-aineet ja reseptit.

Osmo Nummelin laittoi tattarit kiehumaan osaavin ottein. Ryhmän muut jäsenet tutustuivat resepteihin.

Spagettikurpitsan reijitys haarukalla oli haastavaa.

Kasvisiltaa emännöinyt Päivi Rosqvist tulkkasi, kun illan aluksi RastaChef kävi läpi kaikki reseptit.