Suunnittelupalaveri 27.9.2017

Syksyn 2017 aikana käymme Kuntoutuskeskuksessa kerran kuukaudessa

Lokakuussa 30.10. klo 9.30

Syömme yhdessä -tapahtuma, jossa vietämme Kekriä

Marraskuussa 27.11. klo 10.00

hoidamme jalkoja kotikonstein

Joulukuussa 4.12. klo 10.00

askartelemme yhdessä Juoluseimen

            

Yhdessä tekeminen on enemmän.

Marraskuussa hoidamme jalkojamme

27.11. Opettelemme jalkojen itsehoitoa Päivi Viitasen opastuksella. Omat jat unohtuvat liian usein ja tuntuvat niin kaukaisilta, vaikka ovat niin lähellä. Omasta keittiöstä löytyy paljon hyviä aineita jalkojen hoitoon, joten se ei tule edes kalliiksi. 

Josef, Maria ja Jeesus-lapsi

Jouluseimen päähenkilöt ovat tietysti Pyhä perhe.

Suunnittelimme Gunilla Oleniuksen, Pia Anderssonin ja Johanna Degerlundinn kanssa Rehabin syksyn 2017 toiminnan eli mitä kaikkea kivaa voisimme tehdä yhdessä tänä syksynä.

Rehabin syksy 2017

Tammisaaren Martat aloitti keväällä 2016 vapaaehtoistoiminnan mielenterveyskuntoutujien parissa Raaseporin Kuntoutuskeskuksessa Marttojen Arki sujuvaksi -konseptilla ja peruslautakunnan tuella. Suunnittelemme toiminnan aina puolivuosittain yhdessä Rehabin ohjaajien kanssa.

Pidimme palaverin 27.9. syksyn toiminnasta ja tänä syksynä meillä on taas kaikenlaista kivaa yhdessätekemistä. Kiitos kaikille kivasta palaverista.

Martoista vapaaehtoistyössä Rehabissa ovat Pirkko Carlsson, Sirpa Karainen, Eija Puumalainen ja Kaisa Jaarva (Silloin kun on paikkakunnalla.)

Lokakuussa vietämme Kekriä

30.10. Syödään yhdessä -teeman tapahtuma: valmistamme ja syömme yhdessä herkullisen sadonkorjuu-aterian. Lue lisää Kekristä: 

https://www.kodinkuvalehti.fi/artikkeli/lue/ilmiot/tiesitko-ennen-vanhaan-kekrina-valettiin-tinat-syotiin-kinkku-ja-pukkikin-kavi

Kekri on ikivanha suomalainen juhla.

Itämaan kolme tietäjää

Seimen henkilögalleriaan kuuluvat myös kolme itämaan tietäjää, jotka nekin voimme toteuttaa aarikan sorvatuista palikoista.

Joulukuussa rakennamme yhdessä seimen

4.12. Kuuntelemme jouluista musiikkia ja naukkailemme glögiä ja pipareita askartelun lomassa. Kannustamme kaikkia osallistumaan seimen tekoon. Jos meitä on riittävästi askartelemassa, voimme jakaa seimen teon ja saada sen valmiiksi saman tien.

Tästä tulee hyvä mieli.