Suomi100 - Syödään yhdessä -juhlalounas Rehabissa 31.3. - kopio

Rehabin väki oli tehnyt juhlasalin koristeet ja pöytien kukka-asetelmat. Kattaus oli oikein kaunis ja juhlava.

Pöydissä oli Suomi100-teemaiset kukka-asetelmat.

Rehabissa olivat mukana martat

Sirpa Karainen

Pirkkko Carlsson

Kaisa Jaarva

Eija Puumalainen

Tämä salaatti maistuu yhtaikaa raikkaalta, makealta ja suolaiselta. Lisäsimme mango-juustokakusta jääneet vadelmat salaatin piristykseksi.

Raikas kiivisalaatti 

Reseptin salaattiin löydät tästä linkistä:

https://www.tammisaarenmartat.fi/tammisaaren-marttojen-reseptit/salaatit/

Kinkkuvoileipä kakku katosi nopeasti makeisiin suihin.

Kinkkuvoileipäkakku

Reseptin löydät tästä linkistä:

https://www.yhteishyva.fi/reseptit/kinkkuvoileipakakku/041618

Tämä voileipäkakku on raikas ja kevyt.

Katkarapu-lohivoileipäkakku

Reseptin lydät täältä:

https://www.yhteishyva.fi/reseptit/katkarapu-voileipakakku/044915

Meidän martat Sirpa, Pirkko, Eija ja Kaisa leipoivat makeita ja suolaisia Rehabissa.

Leipomassa ja juhlalounaalla Rehabissa

Kävimme Sirpan, Kaisan ja Pirkon kanssa leipomassa Rehabissa 29.3. ja koristelemassa kakut ja sekoittamassa salaatin 31.3.

Rehabin väki oli koristellut salin kauniisti sini-valkoiseksi Suomenlipuilla  ja kattanut pöydät juhlavasti. Tilaisuuden aluksi kuunneltiin Porilaisten marssi ja skoolattiin Pommacilla 100-vuotiaalle Suomelle ja juhlavuoden Marttojen Syödään yhdessä -konseptille.

Pia Andersson toivotti kaikki tervetulleeksi juhlaamme ja Eija Puumalainen kertoi Marttojen juhlavuodesta. Sitten käytiin pöytiin ja perjantaipöytä pääsi ensimmäisenä juhlavaan buffettiin.

Kaikki olivat tyytyväisiä juhlaan ja antoivat martoille 10+ tarjoilusta. Koska kaikki toivoivat reseptejä, laitoin ne tänne ja siirsin Tammisaaren Marttojen reseptit etusivulle netissä. Sinne pääsevät kaikki kiinnostuneet.

Kiitos kaikille osallistujille Syödään yhdessä -juhlalounaasta!

Juhlan buffet-pöytä katettuna juhlan Suomi100-teemaan

Voileipäkakku-virtuoosit Sirpa ja Kaisa koristelemassa Katkarapu-lohikakkua.

Se olikin hauskaa hommaa ja vamista tuli nopeasti.

Mango-juustokakun tekemiseen ei tarvita uunia lainkaan.

Mango-juustokakku

Mango-juustokakun ohjeen löydät täältä:

 http://www.valio.fi/reseptit/mangojuustokakku/

Tuunasimme Fiskarsin Marttojen täytekakun Suomi100-teemaan vaihtamalla puolukat mustikoiksi.

Fiskarsin Marttojen taivaallinen täytekakku

Reseptin löydät täältä: 

https://www.tammisaarenmartat.fi/tammisaaren-marttojen-reseptit/kakut-ja-leivokset/​